Catarina Jonasson och Bo Lindberg

Tre nya förmågor till din tjänst

Nu förstärker vi säljorganisationen rejält och har därför nöjet att presentera tre nya personer i vår säljorganisation!

Catarina Jonasson är ny på positionen som säljande produktchef inom affärsområde Food Ingredients. Catarina är högskoleutbildad livsmedelskemist med mångårig erfarenhet av industriförsäljning och biogasproduktion. Närmast kommer Catarina från Veolia Water Technologies, hon bor i Malmö och kommer att verka därifrån.

Bo Lindberg, även kallad Bosse, påbörjade sin anställning hos oss den 16 januari som säljande bagare. Han bor i Österbybruk, fyra mil norr om Uppsala, och har drivit ett eget bageri de senaste åren. Bosse har innan dess även arbetat som säljare i branschen och kommer att vara ett lysande tillskott ute hos våra kunder på bagerisidan.

Maria Andersson (bild kommer framöver) blir vårt nästa nytillskott. Hon börjar i juni som säljande produktchef inom Food Ingredients. Maria är utbildad kostekonom och bor i Göteborgsområdet. Med sig har hon en bred och lång internationell erfarenhet inom produktutveckling och försäljning av ingredienser till livsmedelsindustrin i Europa inom företag som Kerry Ingredients, Lucta och senast inom Trensum.

Vi önskar alla tre hjärtligt välkomna till oss på Team Engelhardt!